Intreb─âri frecvente

Da. V├órsta minim─â este de 25 de ani. De╚Öi este un autovehicul usor de condus, trebuie s─â ╚Ťinem seama de faptul c─â dimensiunile ei le dep─â╚Öesc pe cele obi╚Önuite ale unui autoturism. Totodat─â, este nevoie ca permisul categoria B s─â fie perfect valabil ╚Öi s─â aib─â cel pu╚Ťin 5 ani vechime.

Pentru semnarea contratului de închiriere a unei autorulote te rugăm să pregătești copii după actul de identitate și după permisul auto, ambele valabile.

Suntem transparen╚Ťi ╚Öi toate costurile sunt afi╚Öate pe site-ul nostru la sectiunea ÔÇťTarifeÔÇŁ. Totodat─â, te inform─âm ca exist─â o garan╚Ťie ├«n cuantum de 500 euro care se returneaz─â la ├«napoierea autorulotei. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din valoarea sejurului.

Mai există o taxă de 70 euro pentru igienizare și pentru consumabilele specifice autorulotei închiriate.

Sigur c─â da. Autorulota este asigurat─â Casco ╚Öi RCA. ├Än plus, exist─â ╚Öi taxa de rovignet─â platit─â. Toate aceste costuri cad ├«n sarcina noastr─â. ├Än func╚Ťie de traseul ales, tu po╚Ťi pl─âti taxe de pod sau alte taxe care se impun pe autostrad─â ├«n afara Rom├óniei.

Po╚Ťi pleca oriunde ├«n Rom├ónia sau ├«n Europa. Dac─â e╚Öti la prima experien╚Ť─â cu autorulota, te vom ajuta cu diverse trasee ╚Öi locuri de campare special amenajate pentru ruloti╚Öti. ├Än plus, ├«n Rom├ónia autorulotele sunt clasificate ca autoturisme, deci po╚Ťi sta╚Ťiona oriunde.

Deși pare greu de crezut, daca mergi constant, poti scoate și un consum sub 10 l la suta de kilometri. Ținând cont de volumul mașinii, este un consum mai mult decat decent.

Ai intreb─âri al caror raspuns nu se afl─â aici?

Contactează-ne și iti vom oferi toate detaliile care te interesează.
Telefon
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconCine suntem Quick Menu IconAutorulot─â Quick Menu IconTarife
Quick Menu Icon Products Servicii
Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.